VIP-LIPUT

1 päivän liput (K18):
Tapiola VIP - ennakkoon 119 € (ovelta 134 €)
Westend VIP - ennakkoon 199 € (ovelta 214 €)

2 päivän liput (K18):
Tapiola VIP 2 päivää - ennakkoon 199 € (ovelta 214 €)
Westend VIP 2 päivää - ennakkoon 299 € (ovelta 319 €)

Liput myy Ticketmaster sekä Tiketti

TAPIOLA VIP-LIPPU (K-18) sisältää:
Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle.
TAPIOLA VIP-passi ja ranneke
Pääsy ohjelmakentälle ja TAPIOLA VIP-alueelle.
VIP-hostit vastaamassa viihtyvyydestänne.
Ilmainen tavarasäilytys VIP-narikassa.
Oma TAPIOLA VIP vessa-alue.

WESTEND VIP-LIPPU (K-18) sisältää:
Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle.
WESTEND VIP-passi ja ranneke.
Pääsy ohjelmakentälle ja kaikille VIP-alueille.
VIP-hostit vastaamassa viihtyvyydestänne.
Ilmainen tavarasäilytys VIP-narikassa.
WESTEND VIP-alueella on vesivessat.
Ensiluokkainen buffet-illallinen.

RANNEKKENVAIHTO

RANNEKKEENVAIHTO:
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeseen tai rannekkeeseen
ja passiin. Voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen joko ennakkoon tai festivaalin porteilla. 

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO:
Voit vaihtaa lippusi ennakkoon rannekkeeseen kauppakeskus AINOA:ssa. Ennakkorannekkeenvaihtopiste sijaitsee 2. kerroksessa Sandin myymälän vieressä ja Normalin myymälää vastapäätä.

Ennakkorannekkeenvaihtopiste on avoinna:

TI - 15.8. - klo 12-18
KE - 16.8. - klo 12-18
TO - 17.8. - klo 12-20
PE - 18.8. - klo 9-13

Ostathan lippusi vain valtuutetuista lippukaupoista.
Vain virallisten lippujen jälleenmyyjien kautta ostettujen lippujen aitous voidaan varmistaa.
Tapahtuman järjestäjä ei vastaa kadonneista tai vaurioituneista lipuista, rannekkeista tai passeista

Esteettömyys ja avustajat:
Festivaalialue on esteetön.
Pyörätuolikorokkeella paikkoja on rajoitetusti
(ei-erikseen-varattavia korokepaikkoja).
Avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta yhdessä avustettavan kanssa.

Lippupaketit yrityksille:
Jos haluat tilata yrityksellesi yli 10 kpl lippuja, ota yhteyttä suoraan:yritysmyynti@loudnlive.fi

VIP MENU

MENU PERJANTAI 18.8.

Provencen salaattia G | V
Kurkkua, miniluumutomaattia ja salaattikastiketta.

Thai papaya coleslaw L | G
Kaalia, porkkanaa, laktoositon piimä, lime ja unikonsiemen.

Lasinuudelisalaattia G | V
Lasinuudelia, punasipulia, miniluumutomaattia,
porkkanaa, korianteria, limeä ja chiliä.

Halloumi-granaattiomenasalaatti L | G
Laktoositonta halloumia, salaattisekoitus, vesimelonia,
granaattiomenansiemen, salaattisiemen mix, balsamico.

Kasviskevätkääryleet G | V
Makea chilikastike.

Jasmine riisi

Punainen curry tofu G | V
Punainen curry, tofu, paprikaa, bambunversoa,
ananasta ja kaffirlimeä kookosmaidossa.

Vihreä curry kana M | G
Vihreä curry, kanaa, bambunversoa, sipulia,
Thai-basilikaa ja chiliä kookosmaidossa.

Thai basilika ja chili possu M | G
Paistettua porsaan niskaa, chiliä ja Thai-basilikaa
osterikastikkeessa Sisältää osterikastiketta ja soijaa.

Thai Papaya kastike L | G
Hapatettua jogurttia, inkivääriä, limeä,
Thai-basilikaa ja chiliä.

Vihreä chilikastike G | V
Vihreää chiliä, korianteria, valkosipulia ja limeä.

"Prik Nam Pla" Extra chilikastike L | G
Kalakastiketta, chiliä, limeä ja sokeria.

G = gluteeniton | L = laktoositon | M = maidoton | V = vegaaninen

MENU friday 18.8.

Provence Salad G | V
Cucumber, mini plum tomato and salad dressing.

Thai Papaya coleslaw L | G
Cabbage, carrot, lactose-free buttermilk,
lime and poppy seeds.

Glass noodle salad G | V
Glass noodles, red onion, mini plum tomato,
carrot, coriander, lime and chili.

Halloumi Pomegranate Salad L | G
Lactose-free halloumi, salad mix, pomegranate seed,
watermelon, salad seed mix, balsamic vinegar.

Vegetable spring rolls
Sweet Chili Sauce G | V

Jasmine rice

Red curry tofu G | V
Red curry, paprika, bamboo shoot, pineapple
and kaffir lime in coconut milk.

Green Curry Chicken M | G
Green curry, chicken, bamboo shoot, onion,
Thai basil and chili in coconut milk.

Thai basil and chili pork M | G
Fried pork neck, chili and Thai basil in
oyster sauce Contains oyster sauce and soy.

Thai Papaya Sauce L | G
Fermented yogurt, ginger, lime, Thai basil and chili.

Green Chili Sauce G | V
Green chili, coriander, garlic and lime.

"Prik Nam Pla" Extra chili sauce L | G
Fish sauce, chili, lime and sugar.

G = gluten-free | L = lactose-free | M = non-dairy | V = vegan


MENU LAUANTAI 19.8.

Provencen salaattia G | V
kurkkua, miniluumutomaattia ja salaattikastiketta.

Thai Papaya Coleslaw L | G
Kaalia, porkkanaa, laktoositon piimä, lime ja unikonsiemen.

Lasinuudelisalaattia G | V
Lasinuudelia, punasipulia, miniluumutomaattia,
porkkanaa, korianteria, limeä ja chiliä.

Halloumi-granaattiomenasalaatti L | G
Laktoositonta halloumia, salaattisekoitus, vesimelonia
granaattiomenansiemen, salaattisiemen mix, balsamico.

Kasviskevätkääryleet G | V
Makea chilikastike.

Jasmine riisi

Larb Tofu G | V
Tofua, chiliä, kevätsipulia, punasipulia, Thai-basilikaa,
minttua, limeä ja tuoretta korianteria.

Punainen Curry kana M | G
Kanan reisifilettä, punaista currya, paprikaa, ananasta,
bambunversoa ja kaffirlimeä kookosmaidossa.

Chiang Mai possu M | G
Inkiväärissä ja tamarindissa pitkään haudutettua
porsaan niskaa Pohjois-Thaimaalaisittain.

Thai Papaya kastike L | G
Hapatettua jogurttia, inkivääriä, limeä,
Thai-basilikaa ja chiliä.

Vihreä chilikastike G | V
Vihreää chiliä, korianteria, valkosipulia ja limeä.

"Prik Nam Pla" Extra chilikastike L | G
Kalakastiketta, chiliä, limeä ja sokeria.

G = gluteeniton | L = laktoositon | M = maidoton | V = vegaaninen

MENU SATURDAY 19.8.

Provence salad G | V
Cucumber, mini plum tomato and salad dressing.

Thai Papaya coleslaw L | G
Cabbage, carrot, lactose-free buttermilk,
lime and poppy seeds.

Glass noodle salad G | V
Glass noodles, red onion, mini plum tomato,
carrot, coriander, lime and chili.

Halloumi Pomegranate Salad L | G
Lactose-free halloumi, salad mix, pomegranate seed,
watermelon, salad seed mix, balsamic vinegar.

Vegetable spring rolls G | V
Sweet Chili Sauce.

Jasmine rice

Larb Tofu G | V
Tofu, chili, spring onion, red onion,
Thai basil, mint, lime and fresh coriander.

Red Curry Chicken M | G
Chicken thigh fillet, red curry, paprika, pineapple,
bamboo shoot and kaffir lime in coconut milk.

Chiang Mai pork M | G
Pork neck stewed in ginger and tamarind
for a long time, Northern Thai style.

Thai Papaya Sauce L | G
Fermented yogurt, ginger, lime,
Thai basil and chili.

Green Chili Sauce G | V
Green chili, coriander, garlic and lime.

"Prik Nam Pla" - Extra chili sauce L | G
Fish sauce, chili, lime and sugar.

G = gluten-free | L = lactose-free | M = non-dairy | V = vegan