KOFF-promo Pinkki Lonkero
KOFF Long Drink -uutuudessa yhdistyvät kuluttajien suosima aito gini sekä pinkin greipin - verigreipin - raikkaus, erottuen perinteisestä verigreippimausta.


FIKSUVIIINI
Fiksuviini.fi -palvelu tuo oman viinibaarinsa Tapiola Festivaalin vieraiden iloksi. Fiksuviini-palvelun keskiössä on etsiä ne parhaat hinta-laatusuhteen viinit ja nyt tuomme ne viinit Tapiola Festivaaleille..

Valikoimasta ja tarjoilusta vastaa Fiksuviinin perustaja ja entinen Vuoden Hovimestari Henry Johansson, joka on myös valinnut sopivat viinit tapahtumavieraita ajatellen. "Haluamme tuoda tapahtumiin sellaisia viinejä, joita haluaisimme itse nauttia. Meillä on ajatuksena, että jos tilaa lasin valkoviiniä, niin saa vastakysymyksen jossa kartoitetaan minkälainen viini sopisi parhaiten. Osaava palvelu on meillä tuotteiden lisäksi viinibaarin keskiössä."

Fiksuviinin viinibaarissa tarjoillaan laadukkaiden viinien lisäksi Vilaa Cardea Spritzejä ja muuta hyvää.

TEFLON LONKERO
Suomalaisten suosikkibändi Teflon Brothers on viihdyttänyt kuplivalla ja raikkaalla musiikillaan Utsjoelta-Hankoon. Tapiola Festivaalilla festivaaliyleisöä ilahduttaa sekä veljesten musikki, että heidän nimikkolonkeronsa eli Teflon Brothers Raparperilonkero. Kuten musiikki, on myös lonkero valmistettu vain parhaista raaka-aineista. Kylmäpuristettu raparperimehu ja korkealaatuinen gini tekevät lonkerosta Suomen ylivoimaisesti parhaan raparperilonkeron.


CELSIUS SUOMI
Celsius Suomi on mukana Tapiola Festivaaleilla tuomassa energiaa festarikävijöille!Celsiuksen hyvän makuiset energiajuomat piristävät fiilistä ihanteellisella kombolla vitamiineja, kofeiinia, vihreää teetä ja inkivääriuutetta.
Pistäydy Celsius lounge-teltassa testaamassa kesäisiä suosikkimakuja, kuten Tropical Vibea ja Mango Passionia!


MEX MAN
Olemme Mex-Man, suomalainen brändi meksikolaisella sydämellä varustettuna.Olemme joukko motivoituneita kokkeja.

Erikoistumme kastikkeisiin, joiden myötä haluamme antaa ruoallesi täydellisen twistin. Älä syö tylsää illallista enää koskaan.


OMAPANIMO
Espoon Oma Panimo rakentaa espoolaista olutkulttuuria tarjoamalla laatua ja tuoreutta, jota voi maistaa vain paikallisessa oluessa. Olut on herkkä tuoretuote ja siksi parasta olutelämystä hakevan ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Me panemme ja pullotamme oluesi rakkaudella ja huolellisuudella tässä ihan kulman takana, Espoon Kivenlahdessa. Koska oluessa paikallinen on paras, uskomme paikallisuuteen myös oluemme identiteetissä - jokaisella oluellamme on oma espoolainen tarinansa ja siksi se saa myös nimensä ja ilmeensä rakkaasta kotikaupungistamme, Espoosta.

Kun paikka, aika ja ruoka edessäsi on oikea, voit korkata pullon parasta paikallista olutta ja sanoa:

CHEERS FROM ESPOO!


ALEPA KONTTI
Alepa Kontti on festareita varten kehitetty pienoiskokoinen Alepa, jonka
valikoima rakentuu jokaista tapahtumaa varten uudelleen vastaamaan
mahdollisimman kattavasti festarikansan tarpeita.

Tapiola Festivaalilla valikoimastamme löytyy pieneen, tai vähän
suurempaankin nälkään useita take-away-, sekä
valmisruokavaihtoehtoja ja edellä mainittuja varten löytyy myös
mikroaaltouuni, jolla saa ruokansa vaivatta lämmitettyä!
Näiden lisäksi valikoimaamme kuuluu erilaisia suolaisia sekä makeita
naposteltavia, jäätelöitä, kylmiä virvoitusjuomia ja vettä, sekä
aurinkorasvaa ja hygieniatuotteita. Tuotteita löytyy lähes kaikista tuoteryhmistä myös vegaanisena, laktoosittomana sekä gluteenittomana.

Kontin henkilökunta on koottu innokkaista Alepan työntekijöistä
ympäri pääkaupunkiseutua, joten laadukas alepalainen palvelu on myös
tässä pienessä myymälässämme taattu. Hyvällä tuurilla saattaa siis päästä
heittämään ylävitoset jopa oman lähialepansa myyjän kanssa! 


TREFFI
Treffi on vakiintunut osa Helsingin urbaania kulttuuria, paikka,
johon on tultu nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja musiikista jo vuosikymmeniä.

Tervetuloa viihtymään yksin, kaksin tai isommalla porukalla!


SPIRAALISIPSI
Spiraaliperuna Oy:n tarina alkoi vuonna 2016, kun aloitimme tikuissa paistettujen spiraaliperunoiden myymisen maalaismarkkinoilla. Pikkuhiljaa tikut jäivät pois, peruna sai seurakseen bataatin ja näitä tuoresipsejä alettiin myymään REKO -lähiruokaringeissä sekä Heinolan Heilassa.

Nykyään meidän peruna- ja bataattisipsit löytyvät ympäri Suomen vähittäiskaupoista sekä erilaisista pientuottajiin erikoistuneista liikkeistä. Tarina ei suinkaan pääty tähän, sillä olemme aloittaneet konseptin jalostuksen ja haaveena saada Spiraalisipsi® tuotteet kauppojen hyllyille myös Suomen rajojen ulkopuolelle!

Yhteistyöterveisin: Team Spiraali - Atte, Kerttu, Loi, Matti ja Helena


NOKKOS KOMBUCHA
Nokkos Kombucha valmistetaan Suomen Lapin nokkosista tuoreeseen lähdeveteen. Tämä käsityönä hartaudella tehty juoma saa makunsa Pohjoisen villeistä yrteistä, marjoista, käävistä ja kukista.

Tapiola Festivaalilla Nokkos Companyn poppoo tuo tarjolle superherkullisen kattauksen hyvää tekeviä ja festarikokemusta hiveleviä juomia: Nokkos Kombuchaa, GINbuchaa sekä ennenkokemattomia kombuchapohjaisia drinkkejä. Tule ja koe suomalaisen metsän tarjoamat taikajuomat!


STOCKFORS COFFEE
Paahtimomme sijaitsee Pyhtäällä Stockforsin vanhalla tehdasalueella, joka on nykypäivänä taiteen ja hyvinvoinnin tapahtumakeskittymä.
Olemme edelläkävijöitä ekologisella paahtomenetelmällä.
Pavut paahdetaan luontoystävällisellä ja modernilla sähköisellä kahvinpaahtimella. Tämä prosessi vaati paljon harjoittelua ja kokeiluja, mutta monen epäonnistumisen ja testauksen jälkeen onnistuimme luomaan jotakin ainutlaatuista.

The world always looks a little brighter after a great cup of coffee

Visiomme on tarjota parhainta ja luontoystävällisintä kahvia. Kaiken alku on huolellisesti kasvatetuissa raaka-aineissa. Käytämme ainoastaan pienviljeljöiden kasvattamia Arabica-kahvipapuja. Kahvin ominaisuuksia kunnioittaen paahdamme ja jauhamme ne käsityönä aina tilauksesta, tarjotaksemme mahdollisimman tuoreen makuelämuksen.


LAKUPÄÄLLIKKÖ
Kotimaisen lakritsin erikoiskauppa.
Tikkareita, irtokarkeja, sipsejä, suklaata...


HODAI
Aasialaiseen vegaaniruokaan erikoistunut perheyritys, joka on aloittanut toimintansa 2000-luvun alusta lähtien. Vietnam- ja Thai-vaikutteisessa keittiössä kokataan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.

Tule meille yllättymään siitä miten maukasta ja monipuolista vegaanista ruokaa voikaan valmistaa ilman eläinperäisiä raaka-aineita.
VL / L / M / G / K  / VE


LOADED PREMIUM FRIES

Loaded premium fries tarjoaa hyvällä maulla överiksi laitettuja ruoka-annoksia, joissa ranskalaiset ovat isossa roolissa. Rapeiden ranskalaisten päälle saa valita muutamasta päätäytteestä joka liha- tai vegetäytteen. Annokset kruunaa tarkkaan harkitut kasvikset sekä vaativampiakin makunystyröitä tyydyttävät kastikkeet.


FISU JA RANET - Original Fish 'n Chips
Fisu ja Ranet on suomalaisen uudenaallon katuruuan pioneereja ja setti on muodostunut jo klassikoksi festareille. Tuoretta norjanmeren turskaa ja rapeita, kotimaisesta perunasta tehtyjä ranskalaisia jotka tehdään a la minute eli asiakkaan odottaessa tuoreuden takaamiseksi.

Kala on MSC-sertifikoitua, kestävän kalastuksen periaatteiden mukaisesti kalastettua turskaa. Peruna kotimaista bio-energialla tuotettua laatuperunaa, itsetehty Remoulade-kastike, aito mallasviinietikka sekä sitruunanlohko täydentävät annoksen.FAT LIZARD BREWING CO - ESPOOSSA PANTU, AMERIKAN TYYLIIN
Neljä kaverusta perustivat Fat Lizard panimon, jotta Suomestakin saisi tuoreita ja laadukkaita jenkkityylisiä oluita. Fat Lizardin oluet tehdään tinkimättömällä maulla ja taidolla Otaniemessä, Espoon sydämessä.


ROLLS
Rolls on yli 30-vuotias hampurilaisketju, joka tarjoaa huolella valituista raaka-aineista tehtyä, laadukasta ruokaa. Rolls suosii kotimaisia raaka-aineita, mistä tunnustuksena hampurilaisille on myönnetty Avainlippu.


HAAPASALON HATSAPURI
Näyttelijänä ja kulinaristina tunnetuksi tullut Ville Haapasalo ja hatšapurit tulevat myös Tapiola Festivaalille elokuussa. Sulguni-juustoa tihkuvat, voilla höystetyt leivät on valmistettu 5000 vuotta vanhalla georgialaisella reseptillä.


ABSOLUT VODKA
Absolut Vodkan suosio perustuu tunnustettuun omaperäiseen markkinointiin ja tuotteen erinomaiseen laatuun. Absolut-vodkan menestystarina alkoi USA:ssa 1979 - koko maailman huomion saaneiden mainoskampanjoin. Absolut Vodkan New Yorkin lanseerauksen jälkeen on Absolut Vodkaa mainostettu 1 500 erilaisella mainoksella, joita on luonut lukemattomat tunnetut artistit taiteen eri aloilta kuten Andy Warhol. Absolut Vodka on luonut pullonmuotoilusta tavaramerkin ja ikoninen pullo on saanut inspiraationsa ruotsalaisesta lääkepullosta. Absolut Vodka on myös tunnettu erilaisista designpulloistaan. Katso Absolut Vodkan tarina ja erilaiset designpullot.

Absolut Vodka on usean klassikkodrinkin kuten Cosmopolitanin, Espresso Martinin, Moscow Mulen pääainesosa. Lisää Absolut drinkkejä löydät täältä

Erilaisia Absolut drinkkejä voit maistella Tapiola Festeillä Absolut Vodka Baarissa!


BEEFEATER TASTY LEMON
Beefeater Zesty Lemon on Master Distiller Desmond Paynen taidonnäyte. Kyseinen tuote on sitruunalla maustettu Beefeater gin, joka ammentaa inspiraationsa nuorempia aikuisia puhuttelevasta raikkaasta maku- ja värimaailmastaan.

Beefeaterin Zesty Lemonin valmistusprosessi on pitkälti samanlainen kuin alkuperäisen Beefeaterin - poikkeuksena luonnonmukaisten sitruuna-aromien lisääminen tislausvaiheen jälkeen, jolloin syntyy raikas ja maukas, sitruunalla maustettu uutuus premium-gin. Maustetut ginit ovat helppo keino tuoda vaihtelua gin-valikoimaan, ja tässä kategoriassa sitruuna kuuluukin suosituimpien makujen joukkoon ympäri maailman.Erilaisia Beefeater drinkkejä voit maistella Tapiola Festeillä Beefeater Gin Baarissa!


HOW WE MO IT COOKING FROM MEMORY
The CASA MORO Street kitchen it s combination of flavors, feeling & memory factors, some go to cooking school, some look for teacher, practice and study, here we present kitchen from memory of moms, aunts ,grandmoms, street vendors in the hood of Marrakech, Casablanca &f ez...bringing this flavors and use the local fraiche ingredient give it an unique Twist we cal it the MAROCNAVIAN Effect and still the rule stay the same,using the 7 Think what make this Moroccan street vegan cuisine friendly for the environment, soul & body.

The 7 Think:
1. Spice /Ras Elhanout is a verb
2. Dude /Preseved Lemons
3. Couscous /here is how we roll it
4. Warqua/The Way
5. Chermula/Effect
6. Harisa/Seasoned Heat
7. Tagine/The ingenious

Lets enjoy with us these soul satisfying flavours
- Casa Moro Family


BULI
Bulin tuotteet painottuvat laadukkaiden sous vide -kypsennettyjen lihojen ympärille. Vaikutteita otamme aidosta amerikkalaisesta bbq-meiningistä, mutta toteutamme sen savustimen sijaan sous vide -menetelmällä, jolloin lihat ovat aina täydellisiä, tasalaatuisia ja mehukkaita. Lisäksi autostamme löytyy pieni hiiligrilli, jolla viimeistelemme lihat. Listallamme tulee olemaan esimerkiksi naudan briskettiä sekä Og Burgeria. Lisäksi kylkeen voi tilata vaikka mac and cheese'n tai coleslawn.