Ajankohtaista

Tapiola Festivaali ja Espoon kaupunki yhteistyöhön - 

Festivaali on osa Espoo 50 vuotta kaupunkina -ohjelmaa elokuussa!

Elokuussa järjestettävä Tapiola Festivaali on osa Espoo 50 vuotta kaupunkina -ohjelmaa. Suuri joukko kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä saapuu esiintymään Tapiolan urheilupuistoon 19.-20. elokuuta, kun Tapiola Festivaalin lavalle nousee yhteensä yli 30 artistia niin Suomesta kuin ulkomailta.

- On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa ja pääsemme samalla markkinoimaan tämän upean kaupungin juhlavuotta, toteaa Tapiola Festivaalin promoottori,Loud n' Liven Kalle Keskinen.

- Espoosta tuli kaupunki 1.1.1972. Espoo juhlii tänä vuonna 50-vuotissyntymäpäiviään kaupunkina. Yksi tärkeimmistä syistä sille, miksi ihmiset haluavat asua kaupungeissa on se, että kaupungeissa on elämää. Uusi festivaali Tapiolan urheilupuistossa on erittäin tervetullut lisä espoolaiseen tapahtumatarjontaan hiljaisten koronavuosien jälkeen. Tapiola Festivaali käynnistää samalla Espoo Juhlii -viikon, joka päättyy perinteiseen Espoo-päivään 27. elokuuta, kertoo Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Henrik Vuornos.

Tapiola Festivaalilla nähdään käytännössä kaikki tämän hetken suurimmat kotimaiset artistit ja yhtyeet, kuten Haloo Helsinki!, The Rasmus, SANNI, Pyhimys, Gasellit, Chisu, JVG, Olavi Uusivirta, Mariska, Ismo Alanko, Arttu Wiskari, Apulanta, Erika Vikman, Maustetytöt & Agents, Happoradio, Ellinoora, J. Karjalainen, Elastinen, Mikael Gabriel, Jannika B, Reino Nordin ja Teflon Brothers.

Ulkomaisista artisteista festivaalilla esiintyvät muiden muassa Solid Base, Masterboy, Dr Alban, Günther, Pandora ja Basic Element, jotka nousevat Metro Areenan sisälavalle 1990-luvun Retroperjantain tunnelmissa kotimaisten Aikakoneen ja Waldo's Peoplen kera.

Loud n' Liven oli tarkoitus järjestää festivaali Espooseen jo 2017, mutta Länsimetron viivästyminen ja sittemmin voimaan astuneet koronarajoitukset viivästyttivät suunnitelmia.
Nyt Tapiola Festivalista on tarkoitus tulla jokavuotinen tapahtuma elokuun toiseksi viimeiselle viikonlopulle toimien samalla koko kesän päätösfestivaalina.

- Tapiola Festivaali on otettu erittäin hyvin vastaan, ja lipunmyynti on käynnistynyt isosti.
Voimme odottaa jo nyt ensimmäisenä vuonna yli 20 000 kävijää, mikä osoittaa, että Tapiola Festivaali on löytänyt paikkansa pääkaupunkiseudun musiikkielämässä yhtenä sen mittavimmista musiikkitapahtumista, Keskinen kertoo.

Loud n' Live Promotions on yksi kuluvan kesän ja koko vuoden suurimmista kotimaisista tapahtumajärjestäjistä.

- Järjestämme tulevana kesänä kymmenkunta festivaalia eri puolilla Suomea sekä useita isoja ulkoilmakonsertteja, kuten Kaisaniemen puistossa Helsingissä Duran Duranin konsertin. Kyseessä on samalla yhtiömme historian suurin voimainponnistus, ja aiomme julkistaa kuluvana vuonna vielä suuren joukon muitakin tapahtumia, Kalle Keskinen kertoo.

Tapiola Festivaalin liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä.
Festivaalin ikäraja on K-18.